Arkiver

Nyheder

Doodle – Er du til kalenderbingo eller Doodle

Møde efter møde, en kalender der er fyldt op og en i netværket ringer og foreslår møde med ham og to andre. Så er det tid til kalenderbingo. Man kender det, om man er stifter af en startup eller en person der har mange jern i ilden, så er det altid svært at få kalenderen til at gå op, men det er endnu sværere til at få andres kalendere til at gå op med din. Denne tid er slut, nu er der Doodle.

Så når man booker møder i en fyldt kalender og personen man skal mødes med har samme tendens til en fyldt kalender, så er det i gang med kalender bingo. Tirsdag… tirsdag kl 16.30. Onsdag kl. 18.00… Torsdag kl. 16.00, bingo bliver der sagt i den anden ende. Kalender bingo er hyggeligt, men hvis der er en webtjeneste der kan gøre dette enklere så er Trendsonline.dk klar til at erstatte kalender bingo med denne.

Nu Doogler vi vores kalender
Og det er der, Doodle er tjenesten man møder mere og mere når man booker møder med folk. Så kommer der en Doodle invitation og her kan man så krydse af om man kan eller ikke kan. Dette kan bruges i mange sammenhænge, men hvis der er tre eller flere deltagere kan udbyttet i dette værktøj virkelig ses. Alt foregår gennem en webformular på hjemmesiden, hvor man krydser af i ja nej eller måske, ellers foregår det ved at man giver Doodle adgang til ens kalender, om den er i Outlook, Gmail eller noget helt tredje så fungerer det fint.

Trendsonline.dk synes rigtig meget om denne webtjeneste, og har brugt den flere gange de sidste par uger. Den er helt igennem super og Trendsonline.dk vil derfor anbefale folk at Doodle deres aftaler, det hele bliver lidt nemmere og man undgår alt den spildtid der normalt er ved kalenderbingo, så væk med bingopladen og frem med Doodle.

www.doodle.com

Skriv et svar