Arkiver

Nyheder

Ugen der gik – Opkøb og rygter om opkøb

Søndag aften er en afrundning af ugen og denne bruger Trendsonline.dk på at kigge tilbage på hvad der er sket i ugen der lige er gået. I denne uge er temaet opkøb og rygter om opkøb. Vi har fundet nogle historier, ligefra rygter om Facebook til opkøb af Microsoft

Apple snakker med Facebook
I starten af ugen var der rygter omkring at Apple og Facebook var igang med forhandlinger om samarbejde eller en decideret investering fra Apple. Facebook afkræftede meget hurtigt rygterne og siden har der heller ikke været flere jungletrommer fra den front. Men Apple ligger i øjeblikket inde med $51 milliarder og alle prøver at grave historier frem der antyder hvilke retning Apple ser ud til at tage.

www.facebook.com

Canesta bliver spist af Microsoft
Microsoft prøver at positionere sig i kampen om den bedste konsol, og har derfor opkøbt Canesta der arbejder med 3d teknologi, der lader brugeren kontrollere fjernsyn med deres hænder. Denne teknologi kan bruges i deres spilkonsol Xbox og deres kontroller fri system Kinect. Canesta har lavet en brugergrænseflade der minder meget om det må så i filmen Minority Report med Tom Cruise. Canesta blev stiftet i 1999 og har i perioden på 11 år fået 37 patenter og i samme periode fået investor kapital ind for omkring $60 millioner. Hvor meget Microsoft har skulle betale for Canesta er pt. ikke blevet offentliggjort.

www.canesta.com

Drop.io er nu i Facebooks hænder
Fildelingstjenesten Drop.io er blevet opkøbt af Facebook. Nøjagtig hvad Facebook skal bruge Drop.io til bliver spændende at følge, men i første omgang er stifteren af Drop.io Sam Lessin flyttet til Facebooks hovedkvarter i Palo Alto og Drop.io er midlertidigt blevet sat på standby. Om dette er et strategisk opkøb for at få fat in en dygtig medarbejder eller om de kan bruge Drop.io til noget er svært at sige. Men Trendsonline.dk kan komme med mange forslag til hvad Facebook kunne bruge Drop.io til.

www.drop.io

Spotify rygtes opkøbt af Apple for $1 milliard
Vores svenske naboers “Skype” Spodify har taget verden med storm med deres musikstreaming webtjeneste. Spodify går snart ind i USA og ses som en stor konkurrent til både Googles kommende musik webtjeneste og Apples tilføjelse til iTunes, med mulighed for at streame musik. Derfor har det længe været rygtet at både Google og Apple var interesseret i at købe Spodify. Men indtil videre bliver det ved rygterne. Trendsonline.dk krydser fingre for at Spodify ikke fristes af en stor check og tager kampen op mod Goliat
Ang. Spodify i Danmark, så er vi her i landet desværre ikke med på vognen, hvis man vil bruge denne faktastiske tjeneste, takket være vores fantastiske lovgivning om musik og coda afgifter.

www.spodify.com

Skriv et svar