Arkiver

Podcast

Podcast # 2 – Interview med Ungarbejde.dk

Du er lige stået op. Din startup går godt. Der kommer flere og flere besøgende og bundlinien er begyndt at se bedre ud end forventet. Den friskbryggede kaffe duft breder sig i lokalet og står sammen med et rundstykke på skrivebordet. Du sætter dig ned i kontorstolen og skal lige til at tænde computeren. Telefonen ringer og du kigger på displayet, ukendt nummer. En sælger så tidligt om morgenen, du er lige ved at trykke på den røde tast på Nokia telefonen, men lader være! Du tager telefonen og bliver mødt af en ukendt stemme. “Jesper Buch, snakker jeg med…” Du er lige ved at få kaffen galt i halsen. Jesper Buch, drømmer jeg stadig, du niver dig i armen og opdager hurtigt du er i den vågneste tilstand. “Ja… stammer du…”

Dette historie er taget ud fra den oplevelse en af stifterne har haft da han uopfordret blev ringet op af Jesper Buch fra Just Eat. Hvad der ellers skete og hvordan Ungarbejde er blevet til en stor succes og Danmarks bedste jobportal for unge kan du høre mere om i vores andet podcast.

Podcast # 2 – Rasmus Terp l Ungarbejde.dk

www.ungarbejde.dk