Arkiver

Nyheder

Guide til god e-handel

Hvad er god e-handel og hvad er en god webshop. Mange af vores læsere er webshop ejere og de sidder nok og kigger på deres webshop og siger den er virkelig god. Måske, måske ikke, det skal vi ikke bedømme. Men hvis man kunne få lov til at høre hvad andre synes, der skal til, før det er en god webshop, så havde man også mulighed for at forbedre oplevelsen for den besøgende markant.

Folk der handler på webshops hjælpes af Post Danmark
Guiden fra Post Danmark giver dig som ejer en webshop eller har planer om en sådan, en liste af punkter der er vigtige fra køberen besøger din side til varen bliver sendt til dem og de nogle gange vælger at returnere den. Mange af punkterne husker man, men de kan også være så ligetil at man kan glemme dem. Nogle af punkterne fortæller dig hvordan du skal agere ift. fortrydelse køb, faktura mv. Her gælder det om at give den bedst mulige service overfor din kunde, og her kan guiden være en rigtig god idé at kigge nærmere på. Kig på guiden på nedenstående link og forbedre din webshop så du kan betjene dine kunder endnu bedre.

Glæd dig – webshop ejer
Glæd dig til Trendsonline.dk serie for webshop ejere. interviews med ejere, tendenser fra flere eksperter og Trendonlines.dk egne anskuelser af hvilke værktøjer der kan være gode for dig. Serien bliver på ti artikler og kommer en gang i ugen, den første i slutningen af november månede. Hvis du har forslag til hvad vi skal skrive om kan du smide en kommentar under denne artikel

http://www.god-ehandel.dk/

Skriv et svar