Arkiver

Nyheder

Fjollet fredag – Er Mark Zuckerberg virkelig en alien?

Så er det fredag igen, og efter en hård arbejdsuge og en masse indlæg er vi ved at være trætte i fingrene. Vi vil stadig lave opdateringer på Facebook og Twitter, men vores kreativitet er forduftet som dug fra himlen. Hvad gør man så?

Det er fjollet fredag og her introducere vi Generatus. En webtjeneste der automatisk kan lave status opdateringer til din profil. Hurtigt og nemt vælger du køn og navn og herefter trykker du generer, så går der få sekunder og du er klar med en statusopdatering du kan smide lige ind i Facebook eller Twitter. Nedenfor ses nogle af de eksempler vi kom frem til.

Ek .1:
Steve Jobs isn’t in an office, he’s in hell with fluorescent lighting

Ek. 2:
Mark Zuckerberg is an adult child of alien experimentation

Ex. 3:
Sidney Lee is not a pig! Pigs are gentle, sensitive and intelligent animals

Prøv selv hvis du mangler en statusbesked eller bare keder dig på en fredag – god wekeend.

www.generatus.com

Skriv et svar