Arkiver

Nyheder

Rockmelt – En helt ny surfoplevelse

Når man er en surfer, der er ude på det store internet ocean dagligt og har prøvet de vildeste bølger. Så skal der virkelig noget radikalt til før man tænker, wow! En bølge er en bølge hvis man er erfaren, men når surfning bliver gennemtænkt, og tilgangen bliver helt anderledes end hvad man er vant til, så er det hurtig op på brættet og prøve det af.

Rockmelt er nøjagtig dette, en startup der har opereret i det skjulte med deres meget ambitiøse browser. Det er en af de helt store indenfor browserverdenen der har en finger med i spillet, Marc Andreesen, der tidligere var med til at bygge en af de første browsere Netscape op. Rockmelt er en socialbrowser der connecter med din Facebook. Nu kan du nemt din Facebook og Twitter, have dine venner virtuelt tæt på dig mens du browser og meget meget mere. Videoen nedenfor viser hvor snedigt det er bygget op.

Trendsonline.dk har været inde og få fat i en beta plads og venter spændt på at få fingrene i beta adgangen, men inden den kommer, kan vi kun rådgive vores læsere om at skynde sig ind og gøre det samme. Denne form for surfning kan blive stor, rigtig stor. It’s time to hit the waves!

www.rockmelt.com

Skriv et svar