Arkiver

Nyheder

Google Instant Preview – et kig ind gennem nøglehullet

Indhold, indhold og indhold, et kaos af information, søgemaskiner der bliver overfyldt af ligegyldige blogindlæg for søgemaskineoptimeringens skyld. Der kommer mere og mere hver dag, man ved ikke hvor man skal starte og hvor man skal slutte. Søgemaskinerne bliver fyldt op med ligegyldighed og er der noget Google er i mod så er det ligegyldighed.

Nu er det slut med mere eller nu har du mulighed for at fravælge mere. Med Googles smarte Instant Preview funktion får du mulighed for at se hvad der gemmer sig bag linket i Google inden du vælger at trykke på linket. Nu er det kun de gode resultater der får klik, og dette er bare noget som vi hos Trendsonline.dk kan klappe i hænderne over. Som Google selv nævner giver det hurtigt muligheden for at se om der gemmer sig et lagkage diagram bag linket, hvis ikke hopper man videre til næste. Google tror på at brugerne vil finde et tilfredsstillende link i et markant større antal af gangene end uden Instant Preview funktionen.

Det nye tiltag fra Google har været undervejs en måneds tid, hvor Google første gang løftede sløret for Instant Preview. Siden er der blevet ventet spændt på hvordan funktionen nøjagtig ville blive implementeret. I dag har Trendsonline.dk kigget nærmere på tjenesten og kan fortælle og foreslå vores læsere at gøre det samme – se Google Instant Preview.

Ændrer Google Instant Preview dine søgevaner, med stor sandsynlighed ja. Du vil besøge mange flere bedre hjemmesider, både hvad angår design som indhold. Du vil begynde at bruge mere tid i søgemaskinen, vi overvejer hos Trendsonline.dk, om det er derfor de har lavet denne tjeneste! Du vil scrolle ned over de søgeresultat, lave et hurtig kig gennem nøglehullet og hvis det der er inde bag døren ikke fanger din interesse så er det videre til næste. Kampen om brugernes tid på nettet har taget endnu en drejning, denne gang har Google potentielt stjålet nogle sekunder eller minutter fra Facebook.

Går det ud over Seofolkene igen
Den evige kamp mellem SEO folkene på den ene side og Google på den anden side. Vil denne nye tilføjelse drille SEO folkene, Trendsonline.dk tvivler, de vil se det som en mulighed for at bygge overpå deres forretning. Måske vil der ryge nogle enkelte i svinget der ikke kan tilpasse deres forretning til Google Instant og Google Instant Preview. Som bruger kan man bare være glad for at kampen mellem mere og bedre pt. har fået et hold der er i førerpositionen. Bedre indhold er vejen frem.

Skriv et svar