Arkiver

Nyheder

10 nye startups fra Techstar – de gør det igen

Kig denne vej det kan være fremtidens Foursquare, Quora, Brightkite eller lignende. Techstar som vi tidligere har nævnt på Trendsonline hjælper virksomheder i den helt tidlige fase. De investerer op til $18.000 til de virksomheder der kommer igennem nåleøjet. Derefter får virksomhedens stiftere en intens træning af virkelig dygtige mentorer. Det hele ender med nogle startups der er rustet til fremtiden. En af de virksomheder, der er kommet ud af din Techstar er Snap a bug som det hed tilbage i august da vi snakkede med Jerome Brethen, i dag Snapengage.com, interviewet ses her

Nu har Techstar været igang igen og denne gang er der 10 virksomheder der har været igennem Techstar Seattle Class. De har nu et kvalitetsstempel, der nok skal give dem motorkraft nok til at komme til tops. Hvis man skal tro på Techstars egne statistik, så er det næsten kun succes der kommer ud af Techstar. Næsten 30 % af alle selskaber er blevet opkøbt af større virksomheder og heraf er 70 % af de resterende blevet til profitable forretninger. Techstar rules! Trendsonline.dk byder velkommen til 10 nye spændende startups der er listet nedenfor.

Check dem ud, der er nok en enkelt eller to vi kommer til at høre mere om i fremtiden. Vi vil ihvertfald hos Trendsonline.dk udvælge dem vi tror mest på og lave et interview med nogle af stifterne.

Deal Co-op

Highlighter.com

The Shared Web

Cabin Fever Toys

Kinizi

RewardsForce

Thinkfuse

World Blender

GoMiles

Giant Thinkwell

Skriv et svar