Arkiver

Nyheder

Facebook Titan en gigant på vej

I græsk mytologi er en Titan en gud der med ubeskrivelige kræfter dominerer og sikrer herredømmet. Online verdenen domineres ligeledes af disse giganter, der gang på gang prøver hinanden af. Vi skal ikke lang tid tilbage før man ville kalde det ubeskriveligt eller Davids kamp mod Goliath. I dag er det en meget mere ligeværdig kamp, hvor magtforholdet skifter fra dag til dag.Facebook på den ene side og Google på den anden side, og denne gang er det Facebook der virkelig udfordrer Google på et af deres stærkeste kort, hvis ikke det stærkeste. Hvis rygterne taler sandt og det vurderer vi med næsten 100 % sikkerhed hos Trendsonline.dk at de gør, så kommer Facebook på mandag med deres Gmail killer Facebook Titan. I løbet af få øjeblikke har de 500 millioner potentielle brugere. Hvis jeg var Google, så ville jeg ryste i bukserne, som Yahoo og Hotmail gjorde da Google offentliggjorde at de ville lancere Gmail.

Facebook Titan mod verdensherredømme
Man kan sagtens se hvordan Facebook Titan, når den først har fået fat i brugerne kan blive en smart tjeneste med muligheder som andre mailklienter slet ikke vil kunne tilbyde. Facebook kender til dem man snakker mest med, dem man kommentere mest på, dem man bliver tagget sammen med osv, osv. Den kender de grupper man befinder sig i, de steder man besøger. Alt dette kan de bruge til en ultra version af en intelligent inbox, som Google lancerede for kort tid siden til Gmail. Men Facebooks version bliver endnu bedre, eller sagt på en anden måde Facebook kommer til at lære dig at kende endnu mere.

Mark Zuckerberg sidder som en græsk gud og kigger ned. Den dominans han har, den viden han har om alle brugerne er faktisk ret skræmmende. Han ved faktisk mere end vi selv ved, det hele er lagret i en stor database hvor hver enkelt af vores Facebook bevægelser ligger lagret med en beskrivelse af vores liv. Som mange af vores faste læsere ved så er undertegnede ikke helt pjattet med Mark, og dette indlæg skal ikke vende sig hen i mod Facebook og alt det negative. Lad os i stedet tage de positive briller på og se de muligheder der ligger i Facebook Titan eller hvad det kommer til at hedde.

Stor chance for succes
Trendsonline.dk tror faktisk på projektet. Man bruger allerede Facebook messages i dag, så dette vil være en helt naturlig del at begynde at skrive mails denne vej. Eller sagt på en anden måde, det gør man allerede. Så overgangen til at bruge Facebooks nye mailklient bliver helt gnidningsfri og Trendsonline.dk vil faktisk vurdere at dette bliver en stor succes og noget der kommer til at skabe røre og give dybe panderynker rigtig mange steder blandt andre Giganter

Skriv et svar