Arkiver

Nyheder

Livestream fra webteknologi konference Web 2.0 Summit

Den helt store webteknologi konference Web 2.0 Summit foregår i San Francisco i Uge 46, ugen der også er kendt som “Global Entrepreneurship Week” Men denne event eller den samling er events er spændende debatter fra nogle af de førende indenfor sociale medier og webteknologi. Nogle af talerne er Mark Zuckerberg fra Facebook, Eric Schmidt fra Google, Yahoo’s Carol Bartz, Twitter Evan Williams og mange mange flere.

Trendsonline.dk har fundet en række livestreams fra denne konference, der plejer virkelig at være noget inspiration at hente når disse frontfigurer går i gang med at debattere fremtiden for webteknologi. Normalt og de sidste år har det kun været de få 100 udvalgte der fysisk sad i lokalerne i San Francisco der kunne få denne viden, men i år deler de ud af det så alle kan følge med. Så Trendsonline.dk ønsker god fornøjelse, og håber der er masser inspiration til nye spændende startups.

http://www.livestream.com/web20tv

Der kommer hele tiden nye videoer til, så kig ind i løbet af de næste par dage


Skriv et svar