Arkiver

Nyheder

Greplin – supersøgeren i dine sociale netværk

Trendsonline.dk var en af de heldige der hurtigt blev meldt til Greplins beta test og har de sidste par uger været en del af panelet, der langsomt har set hvordan Greplin har udviklet sig. Greplin er en webtjeneste der tager fragmenteret data i de forskellige sociale netværk og gør dem søgbare gennem et intuitivt værktøj.
Men helt præcis hvad er Greplin og hvorfor kan alle glæde sig til det bliver lanceret, det er præcis det vi kommer ind på i denne artikel. Denne startup og webtjeneste kommer virkelig til at redefinere hvordan du arbejder med dine forskellige medier, om man snakker om Gmail, Facebook, Twitter og LinkedIn og mange mange flere.

Data, data og data
Du kender det nok, du har en account på Facebook, Twitter, LinkedIn, Evernote og mange andre webtjenester. Du opdatere jævnligt din væg på Facebook, det samme i LinkedIn. Du har venner i Twitter og Facebook. Du kan huske at du snakkede med en på et tidspunkt i enten Twitter, Facebook eller LinkedIn. Men hvor du præcis snakkede med ham og hvordan historikken var er spørgsmålet. Hvordan finder du frem til det? Du kan begynde at lede efter det i alle dine netværk, men hold da op hvor tager det lang tid – eller du kan Grepline. Vi Googler efter information i søgemaskiner og vi Grepliner efter personlig information både i sociale netværk og i andre webtjenster der ligger i skyen.

Lad os KISS Greplin
Greplin er super enkelt. Du logger ind i tjenesten. Du tilføjer dine netværk du gerne vil integrere, det hele foregår gennem connect fra de enkelte webtjenester og få sekunder efter er Greplin igang med at indeksere det hele. Greplin sender deres søgeagenter ud i alle netværk og samler hele informationen på en nem og enkel måde. Når det hele er indekseret, så er det bare at søge og kort tid efter står du med et søgeresultat ligesom Google. Du kan hurtigt se hvor de enkelte informationer kommer fra, med link og henvisning til originalen, såre simpelt og temmelig genialt!

Hvem er Greplin
Greplin er kommet gennem en af de mange inkubationsmiljøer i USA, Y-combinator. Vi har tidligere nævnt dem på bloggen og de står bag nogle af de helt store og spændende startups der er i øjeblikket som Dropbox, Scribd, Wufoo og Justin.tv bare for at nævne nogen. De har gennem Y-combinator fået en fantastisk god ballast gennem mentoring fra flere store serie iværksættere og andre spændende IT personligheder. Det er Daniel Gross og Robby Walker der står bag. De har allerede modtaget $700.000 i første runde investering og de helt store investorer kigger deres vej. Daniel er en rising star med hans kun 19 år på bagen og hjernen bag Greplin.
De spåes en super spændende fremtid og hvis de kan leve op til de forventninger som både Silicon Valley og investorne har til dem så ligger vejen til succes foran dem.

Hold øje med dem, og denne tjeneste og glæd dig til den går live. Indtil videre kan der ses en demo i nedenstående video.

Følgende tjenester kan i øjeblikket integreres med Greplin: Gmail, Facebook, Twitter, LinkedIn, Evernote, Dropbox, Google Docs. I Greplin Pro: Salesforce, Box.net, Basecamp og Google Voice

http://www.greplin.com/

Skriv et svar