Arkiver

Nyheder

Marrily – Det perfekte bryllup kræver god planlægning

Kirkeklokkerne ringer, og ud går du med din udkårne. Det regner ind over jer med ris. Blitz og digitalkameraerne viser I er centrum for en dag. For mange er det den største dag i livet, og for rigtig mange bruges der uanede mængder af penge for at få det perfekte bryllup. Hvis man kender nogle eller selv er blevet gift, ved man også det kræver en mindre projektlederuddannelse eller den helt stor pengepung til en bryllupskoordinator, hvis man skal komme igennem forberedelserne, uden at blive skilt før man er gift.

Den store pengepung er vist den rette beskrivelse, men det er slut nu. Marrily der er en forholdsvis ny startup lancerer en super spændende webtjeneste, der kan være din bryllupsplanlægger på internettet. Der er selvfølgelig Stadig en stor forskel fra den ægte vare, men mindre kan også gøre det, og denne webtjeneste kan ihvertfald være med til at gøre det hele meget nemmere. Systemet er bygget op med budget, taskliste, kalender, gæstestyring, borddækning og meget meget mere. Vi kan hos Trendsonline.dk kun byde denne webtjeneste velkommen. Den virker velgennenført og selve idéen er rigtig god.

Er Marrily også en bryllupsplanlægger om to år
Man kan sige at Marrily har fundet et spændende marked hvor der ligger mange muligheder. Hvis man ved hvad et bryllup koster og man kun skal smide kr. 500 efter et rigtig godt værktøj, så er det jo kun en meget lille procent. Og med deres samarbejdsstrategi så kan de hurtig få udbredt værktøjet blandt bryllupsplanlæggere. Det kan næsten kun være et spørgsmål om tid før der er en affiliate model til websiteejere der skriver om bryllupper. Trendsonline.dk spår Marrily gode chancer for at skabe en spændende forretning og vi følger med og ser hvordan webtjenesten ser ud om seks måneder og prøver at lave en opfølgende historie og interview med stifteren bag Marrily, Alex Le.

Hvis nogle af vores læsere er klar til at fri til kæresten og de vil gøre hele planlægningen meget nemmere, kan vi kun anbefale denne webtjeneste. Dog skal nævnes at der pt. ikke er dansk valuta. Men det kan man godt leve med, hvis bare man får lov til at planlægge brylluppet i Marrily, så kan ingenting gå galt, heller ikke den massive regn af ris og de pinlige historier fra din bestman!

http://marrily.com

2 kommentarer

  • Thank you for an awesome post and the kind words on Marrily. I truly feel very humble, and proud. The idea behind Marrily is that it’s not just about wedding planning, it’s about helping people stay happy. I wanted to design a simple and elegant tool that gets the job done, instead of trying to sell a thousand other services. The small subscription goes toward ensuring that the product is sustainable, and I can provide the best support to the users.

    If you are planning a wedding or know someone who is, sign up for a trial account, drop me an email at alexle at marrily.com to share your story. I’d be more than happy to get your a free lifetime account and, per your permission, publish your life story on the blog. It’s just a way to say thank you.

    Cheers!

    Alex

Skriv et svar