Arkiver

Nyheder

Snip.ly – Del små bidder af nettet

Du falder over en rigtig god artikel og et bestemt udsnit, du vil gerne dele det blandt dine venner. Der findes rigtig mange værktøjer der kan gøre dette, så hvorfor endnu et. Snip.ly’s tilgang er lidt anderledes i forhold til det vi kender i dag. En Snip er en lille del af sitet om det er et billede eller en kort tekst fra en artikel, det er helt op til brugeren.

Hvordan gør man
Snip.ly intergrerer med Twitter eller Facebook, så du har en konto meget hurtigt. Så er det bare ud på det store net og gå igang med at dele spændende viden blandt dine venner og followers. Når du finder noget der er interessant kopiere du linket ind i Snip.ly, herefter tages alt tekst og billeder ind i deres univers. Nu er det bare at vælge omfanget af det der skal deles. Når det er gjort kommer der en dialogboks, hvor du har mulighed for at tilføje kommentar med videre. Alle dine Snips gemmes under din profil, så man nemt kan finde andre kloge ord du har sagt

Kan det lave business for din startup
Ja, da. Tænk på din startup og tænk på dette som endnu en markedsføringskanal.Har du et knald godt tilbud i webshoppen, så snip den og del det blandt venner. Har du noget interessant at fortælle af nyheder i din startup, så Snip det. Du kan garanteret komme på mange andre ideer, og hvis du har nogle kan du dele dem ved at skrive dine kommentare nedenfor. Trendsonline.dk kan sagtens se muligheder med webtjenesten og begynder at Snippe livligt, det kan ses på vores Twitter profil, webtjenesten minder lidt om Highlighter vi nævnte inde på vores Facebook page som en af de webtjenester man skulle holde øje med. Highligter har vi selv implementeret på blogggen.

Hvem står bag Snip.ly
Det er henholdsvis Zal Bilimoria, Abhijit Rao og Abhishek Amit, nogle tunge drenge der tidligere har arbejdet hos Youtube, Google og Microsoft, de har fået investering gennem inkubationsmiljøet Angelpad, der er startet af syv tidligere Google folk. Angelpad og Snip.ly ligger i San Francisco.

www.snip.ly

Skriv et svar