Arkiver

Nyheder

VacationRelation – Find nye venner på ferien

Når du skal på ferie søger du garanteret allerede efter attraktioner, hoteller og aktivitetsmuligheder. Kunne det ikke være spændende også at se hvem der ellers skal med på samme ferie. En ny svensk startup der frigives i dag giver dig nu muligheden. VacationRelation.com gør dig klar til ”socialisere din ferie”

”Det er oftest overset hvordan mennesker du møder på ferie har indflydelse på din oplevelse af din ferie,” fortæller Vacation Relation’s medstifter Peter Sullivan. VacationRelation.com er inspireret af hans egen erfaring, da han forsøgte at finde og kommunikere med andre rejsende der skulle på samme familie cruise. ”Selvfølgelig tilføjede jeg folk på Facebook som jeg havde mødt efter ferien, men der var mange sociale aktiviteter jeg gik glip af fra starten eller aldrig fandt ud af eksisterede.

Peter fortsætter, “Vi startede sidste sommer, hvor vi sammen med vores studier lavede en lille forretningsplan, vi fik lidt investering og begyndte herefter at interviewe udviklervirksomheder. Til sidst fandt vi et rigtig godt match, men pengene var desværre ved at slippe op. Jeg tog på en lang ferie sammen med venner, kæreste og alene, og undervejs blev jeg flere gange opmærksom på hvor meget jeg havde brug for vores webtjeneste. I mellem tiden havde min partner haft et møde med en professionel pokerspiller der var interesseret i at investere i vores firma. Derfra har vi ikke kigget os tilbage og har de sidste tre måneder programmeret med fuld kraft”.

I starten af en virksomhed gælder det om at få så meget omtale som overhovedet muligt, derfor lykkedes det også for Vacation Relation at blive inviteret med til Travel Innovation Summit 2010. “Vi blev udvalgt til at komme over og præsentere vores produkt for rejsebranchen. Der bliver inviteret 10 startups, 10 firmaer der er på vej og 10 større virksomheder der har nye spændende innovative ideer. Det gik rigtig godt og vi fik fat i mange mennesker og udvidet vores netværk indenfor rejsebranchen”, siger Peter Sullivan.

Det skal være gratis for brugerne og det er også dem vi skal leve af, derfor er den model valgt. Pengene tjenes gennem partneraftaler med hoteller, steder, attraktioner mv. “Vi har udviklet et bookingsystem til hoteller der fokuserer på hvem man rejser med, dette er ikke set før og passer helt til vores tankegang. Desuden har vi partneraftaler med officielle lokationer mv. Her tjener vi alt mellem 5-10 % i provision på salg af hotelreservationer, aktiviteter og meget andet”, siger Peter Sullivan.

Helt ny måde til at planlægge ferien på
Ferier består af en specifik destination og tidsramme, hvilket giver et perfekt fælles grundlag for diskussion. Webtjenesten omdanner virtuelle samtaler, baseret på fælles interesser, til real life samtaler inden afrejse. Selvom folk ikke mødes, tilbyder VacationRelation.com muligheden for at planlægge ferier omkring sociale fællesskaber. Det kan være alt lige fra at finde et hotel der passer til ens aldersgruppe, finde gode surf spots, dele en taxa, eller spørge andre om gode rejsetips.

Vacation Relation må ikke forveksles med dating sider, men det er selvfølgelig op til dig som bruger at udforske dette. ”Vi vil ultimativt revolutionere måden vi planlægger vores ferier på med den store stigning af sociale applikationer vi ser”, siger medstifter Davis Los. Mange sider tillader at skrive beskeder på din Facebook væg, men dine venner er måske ikke helt interesseret, kun dem der selv skal på ferie er interesseret og også undersøger nettet for samme information.

Til forskel for de traditionelle rejsesider, så fokuserer VacationRelation.com på at forbinde rejsende gennem deres allerede eksisterende sociale medier som f.eks. Facebook. ”Hvorfor opfinde hjulet igen? Folk er komfortable med sider som Facebook og er ikke tilbøjelige til at benytte en hel ny kanal”, siger Sullivan. Webtjenesten fungerer på en helt speciel måde. Ved at forbinde gennem Facebook, vil siden undersøge gennem sociale demografier og sikre at al kommunikation er gennem dine allerede eksisterende sociale platforme. Siden inviterer automatisk alle rejsende til en hemmelig Facebook Invitation hvor flere generelle diskussioner kan udvikle sig. Efter endt ferie behøver brugerne ikke forlade deres Facebook profil for at socialisere, de kan selvfølgelig også undersøge sidens andre seje muligheder.

www.vacationRelation.com

2 kommentarer

 • Hej Daniel!

  Jeg skriver til jer, fordi jeg synes jeres site er rigtig fedt og velskrevet. I er altid først med de nyeste trends, og jeg tror der er mange som følger nyder jeres updates.

  Jeg vil derfor meget gerne tale med jer om udviklingen af jeres site.
  I kan starte med at skrive til mig på min email – så kan vi tage den derfra 🙂

  de bedste hilsner,
  Anders.!

 • Pingback: Reisen und Urlaub

Skriv et svar