Arkiver

Nyheder

Opkøb – 52.000 lokale butikker styres nu af E-bay

Lokale webtjenester er det der er mest hot i øjeblikket. Om det drejer sig om Facebook Places, Foursquare eller Groupon. Har du en webtjeneste der servicer et lokalt segment, så kan du sætte et stempel på din service hvor der står “trendy”. Nu vil E-bay med på vognen og har i den sammenhæng lavet et opkøb af en super spændende startup der håndtere varer hos 52.000 lokale virksomheder

Ebay har i dag købt Milo for $75 millioner, et lidt andet tal end de $6 milliarder der nævnes for Groupon i øjeblikket, men mindre kan også gøre det. Milo er en webtjeneste der er en søgemaskine der nemt finder frem til og ser hvilke varer der er på lager i lokale forretninger. Med købet har E-bay fundet en perfekt partner til deres ecommerce website shopping.com. I dag har Milo styr på 52.000 butikker og godt 3.000.000 varer, men vigtigst om de er på lager eller i restordre.

Det er den kun 24 årige Jack Abraham der står bag Milo der i deres korte levetid har fået godt fat i mange lokale forretninger og desuden har rundet $5 mill. i investering. Opkøbet er et svar på snakken om Google og Groupon, og kan sagtens ses som et modspil og noget der bevæger sig i samme retning. Selvfølgelig skal det siges at hvis Google får fat i Groupon, så er det jo en helt anden størrelse.

Men det bliver super spændende at se hvad Ebay der også ejer Den Blå Avis har tænkt sig at gøre med Milo i den nærmeste fremtid.

www.milo.com

2 kommentarer

 • Kan ikke helt se hvorfor sådan et koncept er så populært? PriceRunner etc, sammenligner jo også priser og produkter på lagerstatus.

  • Hej Bo
   Tak for kommentaren.
   Som jeg ser det er det hyper lokale der er det interessante. Med Milo kan du gå ind og kigge på hylderne på lokale virksomheder der befinder sig lige i nabolaget. Dette er super interessant for E-bay der på den måde kan ramme trenden med lokalitet helt perfekt. Og her synes jeg Milo gør det meget bedre end Pricerunner og nogle af de ældre services. Desuden kan man forestille sig de allerede på daværende tidspunkt var igang med tanker om at lave et groupon klon og her vil varelager status på 52.000 butikker også være interessant.
   Ps. Fedt at se en nicheblog ang. drinks;)
   De bedste hilsner
   Daniel Laursen
   Founder @ Trendsonline.dk

Skriv et svar