Arkiver

Nyheder

RHoK – Hack er fremtidens redskab for din startup

Wow sikke en weekend, sikke en energi og nogle gode Hacks, der kom frem i RHoK Århus. Trendsonline.dk, var med som deltager og tilskuer på samme tid og så mange rigtig gode projekter der nu kan hjælpe velgørenhed. Men hvad har det at gøre med din startup og hvordan kan du lære noget fra dette. Læs med og få et par råd skudt fra hoften.


Foto: Mariam Zakariam, www. mariamism.com

Hacks er fremtiden
Hvis man har fulgt med jævnligt inde på bloggen har vi skrevet en del om LinkedIn og Facebook og andre større virksomheder indenfor online. Den skarpe læser kan også huske vi har skrevet om LinkedIns årlige Hackathon og det samme i Google, Facebook og flere. Men hvad er det. Et hack er ikke noget negativt, selv om man tænker på en hacker med det samme. Et hack er udvikling af et program eller en prototype på meget kort tid. Med en helt klar deadline, gerne et døgn eller lignende. Her samles alle kræfter, kreative, kodere og forretningsudviklere og kommer frem til færdige produkter eller prototyper på færdige produkter. Det var lige det vi var vidne til i weekenden og denne gang var det i velgørenhedens tegn. Så et godt råd til at startups. Min. en gang om året gerne en gang i kvartalet – lej et sommerhus, en hytte eller lignende. Kom væk fra dagligdagen og tag en weekend ud af kalenderen. Så er det tid til hacks!

70 med samme mindset samlet under et tag
Fra idé og hurtig videre til prototype, ca 24 timer uden meget søvn for nogen og lidt mere for nogen andre. Der blev lavet et par kovendinger undervejs for nogle af grupperne men, bedst af alt kom der nogle rigtig gode projekter, venskaber og en hel del nørderi ud af det. Julemanden var også på besøg og gav både t-shirts, energi drikke, slik og selvfølgelig frugt til alle.

Hvem vandt
Selvfølgelig skal der være en vinder og det var der også denne weekend i Århus, det blev Connectivity, der meget kort fortalt lavede en App der kunne logge alle sendemaster den fandt og den vej lave et kort over hvilke områder der havde telefondækning og ikke. Denne gruppe arbejdede sammen med en gruppe i New York der arbejdede på en lignende problemstilling. Tillykke til dem og god fornøjelse med gavekortet der nok skal dække pizzaforbruget de næste par måneder.

www.rhok.dk

Skriv et svar