Arkiver

Nyheder

Montage – Det glittede webmagasin

Foran på bordet ligger der fem magasiner, nogle aviser, lim, tape og en saks. Du har et tomt stykke karton oh nu er det bare igang med at klippe og klistre. Du finder en artikel fra avisen og et godt citat fra et interview fra magasinet. Der er et billede i magasinet der fanger din interesse, frem med saksen og på med lidt lim. Det er det billede der skal skabe fokus på din montage. Du har garanteret oplevet ovenstående fra din barndom, men nu kan du flytte denne dynamiske og kreative proces over på internettet.

Microsoft kreative afdeling slår til
Når man lander på siden første gang, er oplevelsen ligeså intuitivt som da man sad med saks, papir og lim. Montage som gratistjenesten hedder fra Microsoft fungerer virkelig efter hensigten. Det hele foregår WYSIWYG, hvor man starter ud med et emne og udfra dette designer den hurtigt en montage du kan tilføje og fjerne artikler fra. Det er muligt at tilføje RSS feeds, Twitter, Youtube video eller lign. Det er længe siden at Trendsonline.dk har set sådan en intuitiv tilgang til tingene fra Microsoft som denne gang. Tjenesten blev præsenteret på LeWeb som Trendsonline.dk tidligere har skrevet om, og resultatet føles næsten som et glittet webmagasin

Hvad kan din startup bruge det til
Reklame, reklame og reklame. Lars Larsen har sagt og Trendsonline.dk siger det. Hvert medie der er gratis, skal udnyttes eller i de mindste afprøves og dette nye medie er virkelig nyt og giver nogle unikke muligheder for din startup. Du kan designe dine montager som du næsten lyster, og hvis vi som vi tror så kan dette blive en succes. Dette er kun version et og Trendsonline.dk glæder sig allerede til version to eller andre der prøver at gå samme vej og lade sig inspirere sig af Microsofts Montage

Vi vil ihvertfald prøve
Vi kan kun anbefale at man afprøver tjenesten og ser om man ikke kan bruge den. Mulighederne er rigtig mange og Trendsonline.dk vil ihvertfald forsøge med en kreation der kan ses på siden i næste uge.

http://montage.cloudapp.net/montage/WhatsMontage/

Skriv et svar