Arkiver

Nyheder

Jesper Buch hjælper vinder af Ivækstprisen

Konkurrencen er vundet, anerkendelsen er tydelig og det samme med medieomtalen. Som vi tidligere skrev om ivækstprisen på bloggen, så er konkurrencer noget af det bedste for en entreprenør, men når pokalen er stillet på hylden, skal man ikke kigge sig tilbage, men derimod udnytte momentum til at komme hurtigt videre. Her må man sige at Konrad Kierklo har skudt papegøjen og fået en kapacitet ind i bestyrelsen. Jesper Buch, Mentaline, vi tidligere har omtalt på Trendsonline.dk, har sat sig for bordenden og er blevet bestyrelsesformand skandinaviens største online tøjbutik.

miinto.dk, der med 330 fysiske tøjbutikker på tilknyttet på Skandinaviens største tøjbutik på Internettet. På hjemmesiden har brugeren mulighed for at købe tøj fra de 330 fysiske butikker. Det hele foregår fra Miinto.dk og minder derfor en hel del om grundkonceptet i Just- Eat og Jesper’s filosofi, )som han udtalte sig om i et af Thorborgs mange fremragende podcast), når han selv finder på eller investerer i nye selskaber.

Glæder sig de nye udfordringer
Den nye bestyrelsesformand Jesper Buch udtaler sig: “Jeg ser et stort potentiale i miinto.dk, og jeg glæder mig til at bidrage til virksomhedens fortsatte vækst. Jeg er dog helt på det rene med, at det er en overordentlig udfordrende opgave”

Jesper Buch skal hjælpe Konrad med at væksten skal fortsætte i fremtiden, og der skal ekspanderes til endnu flere lande i Europa. Miinto.dk er i dag tilstede i Danmark og Norge, og der er planlagt opstart i Sverige samt Holland i begyndelsen af 2011.

Konrad udtaler om den nye kapacitet der er kommet ind i bestyrelsen: “Det er fantastisk og et privilegium at miinto.dk nu har gjort sig så bemærket i landskabet og nu repræsenterer et koncept, som dygtige og succesfulde forretningsfolk som Jesper Buch vil være en del af”, siger Konrad A. Kierklo der er direktør af Miinto

Trendsonline.dk arbejder på at få et interview i stand med direktøren Konrad A. Kierklo og høre mere om deres historie og vej til succes og anerkendelse

Skriv et svar