Arkiver

Nyheder

Jason Fried – Sådan kan du få succes med din startup

En inspirerende tale om hvordan din startup bliver endnu bedre fra medstifteren af 37signals. Gode retningslinier fortalt af en de succesrige startups fra over-there. Hvorfor er momentum vigtigt og hvordan udnytter man det. Skal man bruge roadmaps, når man planlægger et større projekt eller er det spild af tid. Og hvad mener han om en 38 eller 37 timers arbejdsuge.

Det er en video der er over to år gammel, hvad får jeg ud af det tænker du måske. Masser. Tænk på bøger der er mange år gamle der stadig indeholder så meget visdom omkring et givent emne. Trendsonline.dk fik ihvertfald massevis af gode input og svar. Det er Jason Fried som vi har skrevet om et par gange på Trendsonline.dk, medstifteren af 37signals der står bag Basecamp, Highrise og flere andre webtjenester der bruger 55 min. af din dyrebare tid på denne video, men det er det hele værd. Der venter min. et eller to guldkorn og venter på dig.

Skriv et svar