Arkiver

Nyheder

Infographic – alle skal lære af sine fejl, også Google

Google startede som et projekt blandt venner på et Stanford universitet. Larry Page og Sergey Brin to ph.d. studerende var træt af de traditionelle søgemaskiner med farver og hastighed der ikke var tidssvarende. De ville lave den ultimate søgemaskine, den skulle være lynende hurtig og samtidig skulle den indsamle data om alle hjemmesider på internettet. Hvis man 12 år efter deres lancering kigger på hvor de er i dag, så må man sige det er lykkedes.

Men når man lykkedes med sådan en succes, så tror man også man kan gå på vandet. Men hvis Google kigger tilbage på alle deres andre satsninger, så kan man ikke ligefrem sige det er sket. Men som en mastodont som Google så gør et fejltrin jo ikke noget, bare man lærer af sine fejl. Nedenstående infographic viser Googles fejlsatsninger de sidste mange år.

A list of Google product failures & Google flops

Infographic by WordStream, an Internet Marketing Software Company

Skriv et svar