Arkiver

Nyheder

Intro – Fokus på fremtidens webshop

Trendsonline.dk har fra starten af haft et klart fokus, viden til startups der ikke var tilgængeligt andre steder. Fokus var desuden at lave indhold der gik et spadestik dybere end andre blogs, I efteråret har der været forskellige artikeltyper, men dem der har haft den største succes har været vores temaserier. Som nævnt tidligere ville vi komme med en temaserie for webshopejere. Nu er vi næsten ved at være klar, men kan løfte sløret lidt for nogle af de emner vi vil berøre. De fleste af interview aftalerne er på plads, men som alt andet i en dynamisk verden så kan en enkelt stadig blive skiftet ud.

Vi starter i Februar
Fokus på fremtidens webshop bliver en blanding af interviews, podcast og artikler der giver gratis viden til webshopejeren, fokus bliver lagt på at gøre webshoppen bedre, både konverteringsmæssigt, søgemaskinemæssigt og meget meget mere.

Følgende er planlagt:
1. Martin Thorborgs bud på fremtiden for webshops.
2. Amazon.com
3. Mikkel DeMIb, SEO og hvad skal til for succes
4. Anne Skare Nielsen, hvordan matcher webshop fremtidens trends
5. Biopejs og Jesper Christiansen, succes med små ressourcer
6. Osuma.dk, fødevare på nettet kæmpe uudnyttet potentiale
7. PEJ Gruppen
8. Claudio Gullak, Adwords / Adsense og fremtiden
9. Paneldiskution med 3 webshop ejere og deres bud på fremtiden
10. Opsumering og Trendsonline.dk bud på fremtiden

Trendsonline.dk garanterer mange gode råd fra eksperter der kan hjælpe din webshop mod succes. Vi glæder os rigtig meget til at præsentere og give webshopejere gratis information der sikrer de er klar til fremtiden. Afslutningsvis kommer der en mindre publikation, hvor vi samler op på alle artikler og råd der er kommet samt meget meget mere. Spred ordet blandt dine venner og familie ved at klikke på ovenstående Like knap eller nedenstående link.

http://clicktotweet.com/8ZWEK

1 kommentar

Skriv et svar