Arkiver

Nyheder

Hvilke virksomheder er mindre værd end Facebook

Hvad bliver man rig på transport af vare rundt i verden i skibe med et lyseblåt logo på siden, eller en hjemmeside der forbinder venner og holder dem opdateret i deres liv. For en virksomhed der kun har eksisteret i 5 år og er blevet hver mands eje, om man vil eller ej, så er de fleste på Facebook, endnu ihvertfald. Nogle tendenser siger at teenagere falder fra fordi de vil være i deres eget sociale netværk hvor de ikke kan møde deres forældre, onkler og tanter. Men Facebooks dominans er nu så stor at deres værdi i dag overskygger virksomheder som Nike, France Telecom, Colgate-Palmolive ja og vores før omnævnte danske virksomhed Maersk.

Nedenfor har Trendsonline.dk fundet en liste der viser hvilke traditionelle virksomheder Facebook har overhalet og desuden taget med ind under Facebooks kappe som brugere / kunder.

EMC – $47.2 milliarder

Bristol-Myers Squibb – $45.1 milliarder

France Telecom – $42.5B

Target – $42.5B

BMW – $42.4B

Grainger – $42.3B

Maersk, $41,8B

Nike – $41.6B

Morgan Stanley – $41.4B

Dow Chemical – $39.9B

UnitedHealth Group – $39.4B

News Corp – $39.2B

Colgate-Palmolive – $39.1B

Eli Lillly – $38.9B

Nokia – $38.0B

AIG – $37.3B

Halliburton -$36.7B

VMWare – $36.6B

BlackRock – $36.3B

Walgreen – $36.1B

Når man kigger på listen ovenfor så er det virkelig nogle mastodonter indenfor hver deres felt, om Facebook er en værdibobbel der springer eller om prisen er reel bliver spændende at følge. Trendsonline.dk holder sig opdateret og glæder sig til at se hvordan udviklingen hos Facebook i 2011 kommer til at foregå.

Skriv et svar