Arkiver

Nyheder

Venture Cup – Spirende ideer i konkurrence

Venture cup er stedet hvor de spirende ideer får lov til at blive præsenteret. Udvælgelsen har været stor, men i dag i Århus var finalen for den del af konkurrencen der hedder “Services”, i næste uge er det Software. Trendsonline kan kun sidde og smile over hele ansigtet. Den største del af alle ideerne er spændende startups der har fokus det rette sted, online

Talenter på slap line?
Otte teams præsenterede deres ideer, nogle havde potentiale og nogle andre havde mindre potentiale. Alle der var oppe og præsentere deres ide, har garanteret følt sig lidt på slap linie under de 4 min. præsentationen varede, det var ikke tilfældet, faktisk langt fra. De fleste klarede det godt, men der er plads til forbedringer. Men hvor er der ikke det, alle steder, også hos Trendsonline

Øvelse gør mester (vinder)
Det var tydeligt at se at inspirationen til en god pitch kunne hentes hos Lasse Zähl, en storyteller med glimt i øjet og en spændende historie fra Sverige til USA og videre til Danmark. Som han sagde og som man kun kan nikke genkendende til “man kan blive hvad man vil, måske på en lidt anden måde” Lasse ville være brandmand da han var lille dreng, og det er han også blevet. Dog ikke en traditionel brandmand, men en der slukker / forebygger brande i virksomheder. Forbliv ung og stop aldrig din søgning, det kan være det du leder efter er lige foran dig, sluttede Lasse Zähl til stor begejstring og applaus fra de fremmødte.

En pause og afstemning
Herefter var der pause og afstemning, Trendsonline.dk, fik en hurtig snak med nogle af de spændende iværksættere bl.a. Seniorzonen, Wasteauction.biz, UrbanGo, Ativo og Callcab der løb med første præmien. Trendsonline.dk følger op på dialogen med de spændende startups med en række artikler om de enkelte deltagere.

Vinderen er…
Så var det tid til præmier, først kom People Choice der blev Ativo, herefter var det den store pris der skulle gives. Her var Callcab længder foran de andre deltagere med en allerede eksisterende virksomhed med mange kunder og en god indtjenening. Om ideen er nyskabende bliver spændende at høre om når vi fanger vinderen Christian fra CallCab i løbet af de næste par uger til et interview. Det hele sluttede af med networking, god mad og en masse spændende muligheder for alle de fremmødte

De otte finalister:
Ativo:
Indlæringsredskab der tilgodeser den individuelle elevs intelligens, indlæringsstil, motorik kombineret med faglig stimulering.

Callcab:
CallCab er en ny og effektiv måde at rekvirere taxa på – ved enten opringning til CallCab call center eller ved download af CallCab App, kan kunde nu altid få fat i en taxa, uanset om man ikke kan huske nummeret, ved hvor man er.

21st Century Marketing
Laver dit produkt om til en oplevelse

SeniorZonen
SeniorZonen er en online jobportal henvendt til seniorer, som fortsat ønsker at arbejde efter pensionsalderen, eller som ønsker at genoptage arbejdet.

SponsOne
Skaber gennemsigtig for individuelle der søger sponsorer og virksomheder der gerne vil være sponsor

Teori&Praksis
Teori og Praksis er et on-line off-line community for vidensdeling og videnbærende arrangementer i København.

UrbanGO!
UrbanGO! er en online portal for events i Århus, der tilbyder deres medlemmer tilbud og fordele

Wasteauction
En mands affald, en anden mands guld!

1 kommentar

Skriv et svar