Arkiver

Nyheder

Bedre forbindelse mellem journalister og kilder

Som blogger eller skribent på et medier leder man tit efter kilder, der findes rigtig mange eksperter ude i Danmark, der kan bruges som kilder, men denne kobling har været svær før nu. En ny dansk startup vil lave om på dette og med JournalistWire, der lige er gået online denne uge ser det meget nemmere ud.

JournalistWire.com som netop er gået i luften og journalister i Danmark får dermed et nyt og effektivt redskab til at finde relevante kilder til deres historier.
“Journalister har brug for et stort antal af kilder og vi tror på, at JournalistWire.com kan være med til at gøre arbejdet nemmere for journalisterne ved, at gøre deres netværk betydelig større og dermed gøre det nemt at finde nye kilder til deres historier”, siger Rene Hjetting, medstifter af JournalistWire.com.

Gratis for alle at benytte JournalistWire.com
JournalistWire.com er tænkt som et 100 procent gratis service for både journalister og kilder og missionen med JournalistWire.com er at forenkle og forbedre kommunikationen mellem journalister og kilder ved, at skabe et unikt værktøj der er let at bruge og forstå. “Vi håber meget, at den danske medieverden vil tage initiativet til sig”, lyder det fra Rene Hjetting.

Hvordan foregår det:
Journalisterne tilmelder sig til og kan med det samme udsende forespørgsler til kilderne. Kilderne angiver hvilke emner de er interesserede i. Alle forespørgsler bliver godkendt af JournalistWire.com inden de bliver udsendt, dermed kan begge parter være sikre på, at alle henvendelser er relevante

Om initiativet bliver taget til sig af den danske medieverden er svært at spå, men Trendsonline.dk ser ihvertfald tjenesten som brugbar og kan sagtens se mange anvendelsesformer i jagten på den bedre historie.

www.journalistWire.dk

Skriv et svar