Arkiver

Nyheder

Fokus – Startupweekend – Cast.li

Startupweekend er veloverstået, ikke for deltagende projekter. Nogle skal igang med en lang udviklingsprojekt andre smider det måske i skuffen. Denne artikel er en del af en opfølgende artikelserie om de enkelte projekter og menneskerne bag.Nummer to i serien er Cast.li, hvad var deres forventninger til Startupweekend Aarhus, de må næsten være blevet indfriet når de fortjent vandt “bedste pitch”. Nummer et kan ses her, den omhandlede projektet Contempo.
“Mine forventninger til Startupweekend Aarhus var faktisk ikke særlig store.. Jeg var ikke sikker på om jeg ville pitche min idé, men besluttede mig alligevel for at gøre det”, siger Lasse Chor. Pitchen fredag virkede ikke tilfældig, den var virkelig indøvet. Men det kan også være et unikt talent Lasse besidder, for pitchen sad lige i øjet.

“I forhold til styrringen af processen kom det meget naturligt. Vi tog en runde fra start, hvor vi fik afklaret ambitionsniveau og arbejdsroller. Disse blev vi I det meste af processen. På enkelte tidspunkter, var det nødvendigt at stoppe op og se, hvor vi var på vej hen. Heldigvis var disse ophold ganske korte og få, da vi alle fra starten havde sikret os, at vi var på samme bølgelængde.

Når man arbejder i en intens proces hvor sessionen er lige om hjørnet er det vigtigt med kreative breaks.
“Jeg tror meget på at lade folk lave, hvad de synes er spændende, og lade det overordnede ambitionsniveau afhænge af det. Så har de det sjovest og yder den bedste arbejdsindsats. Selvfølgelige kan man også lave en masse små indslag for at skabe en mere hyggelig stemning. Blandt andet havde vi et lille intermezzo lørdag aften, hvor jeg hentede Underberg til hele banden :)”, fortsætter Lasse.

Efter sådan en weekend hvor man næsten har levet i en bobbel og kun tænkt på en ting, i Lasse og teamets eksempel, Cast.li handler det om at bevare dette momentum.
“Fremtiden for Cast.li er at vi er ved at lave en liste over idéer og ting vi skal have lavet, og så mødes vi på tirsdag og giver den gas igen. Sagt med andre ord, det er slet ikke det sidste I har set til Cast.li.. Jeg tror vi er ganske besluttet op, at lægge noget tid i projektet fremover, og sikre at projektet bliver en succes.

Trendsonline.dk håber og tror Cast.li bliver en succes. Hvis vi skal give et råd spørg brugerne og hold fokus.

Cast.li egne ord om projektet:
Gider du ofte heller ikke læse en artikel til ende, og misser derfor ofte pointen fordi du har givet op inden det relevante stof for netop dig viser sig? Med værktøjet Cast.li er dette problem nu løst – og du skal hverken registrere dig eller betale for noget. Cast.li giver dig mulighed for at dele noget specifikt indhold fra artikler og tekster med dine venner på sociale medier.

Teamet:
Lasse Chor – http://dk.linkedin.com/in/lassechor@chordk,
Jesper Weltz – http://dk.linkedin.com/in/jesperweltz – @JesperWeltz
Nicholas Swiatecki – http://dk.linkedin.com/in/swiatecki
Nils Kähler – http://dk.linkedin.com/pub/nils-k%C3%A4hler/1a/aa9/576 – @zeonfrost
Brian Gjerstrup – http://dk.linkedin.com/in/gjerstrup
David Andersen – http://dk.linkedin.com/pub/david-andersen/2a/4b6/a4
Tom Quast – (tweet Trendsonline.dk for info)

www.cast.li

Tak til Rasmus Gylling for billeder

Skriv et svar