Arkiver

Nyheder

Nemme lokale tilbud med eTilbudsavisen

Man er altid på udkig efter at spare penge, om man skal finde en printer til sin nye startup eller bare handle ind til næste uges madplan. At kigge i en tilbudsavis kræver meget tid og du mister hurtigt overblikket, og de enkelte tilbud kan ligge langt fra hinanden, så man skal tilbageligge mange kilometer inden bagagerummet er fyldt.En ny webtjeneste med to unge stifteren lader dig indtaste din adresse og herefter tager den nye hjemmeside fra eTilbudsavis over og finder tilbud på alt fra sodavand til fjernsyn i nærheden af dig. For de fleste forbrugere, kan det spare penge, tid og ikke mindst transport. Det er en revolution indenfor detailbranchen og flere tusinde forbrugere bekræfter tendensen:

“Med lanceringen af den nye hjemmeside, har vi gjort det muligt at finde tilbud i nærheden, hvor det hidtil har været forbeholdt forbrugere med smartphones er hjemmesiden blevet en integreret del. Det har forbrugerne i høj grad taget til sig og den nye hjemmeside sætter besøgsrekord med flere tusinde forbrugere om dagen”, udtaler Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis.

Rema1000 og flere andre detailkæder er begejstrede for den nye mulighed, hvor der desuden også er tilknyttet en en smartphone-app, som netop har rundet 1.000.000 søgninger.

“Rema1000 er ‘meget mere discount’. Nu kan forbrugerne finde Rema1000-tilbud i nærheden med eTilbudsavis. Vi mener, at fremtiden er mobil og Rema1000 bliver nu ‘meget mere mobil’ med eTilbudsavis”, siger Anders Rene Jensen, indkøbs- og markedsføringsdirektør i Rema1000.

Studierne er sat på standby
De unge iværksættere bag eTilbudsavis, Christian Birch på 22 og Morten Bo på 21, har store ambitioner for eTilbudsavis, som netop er nomineret til e-handelsprisen 2011. Begge har sat studierne på standby for at forfølge drømmen om at skabe sin egen virksomhed. Christian og Morten har selv programmeret, designet og udviklet den nye hjemmeside.

Trendsonline.dk håber i den nærmeste fremtid at få et længere interview med dem omkring deres drømme og visioner for eTilbudsavis. Men vi kan ihvertfald sige at de har fat i noget helt rigtigt, for lokale tilbud på nettet bliver en af de hel store ting i 2011.

1 kommentar

Skriv et svar