Arkiver

Nyheder

Hot Estisk Startup indgår partnerskab med Bold.dk

Dating sitet http://matchmkr.com/ er netop gået i luften, med et niche koncept. “Mænd går efter udseende og kvinder efter intelligens”, udtaler Jura Sidorenko, stifter af http://matchmkr.com/. Der har lavet en aftale med Bold.dk og får nu fat i 1,3 millioner brugere pr. måned”.

Den måde sitet fungere på, er at kvinder logger ind via Facebook og mænd gennem LinkedIn. Hver dag bliver en kvinde via mail sendt til manden, der herefter rater hende, og kvinden modtager hverdag et linkedin CV hun kan rate. “Bold.dk er et perfekt match, der er mange flere kvinder i Estland end mænd, hvilket direkte kan relateres til den store indtagelse af alkohol blandt mændene”.

“Under hele forløbet har jeg arbejdet i tæt samarbejde med den vodkadrikkende Jura Sidorenko, der også er tidligere AC Milan stjerne Andriy Shevchenko fætter”, udtaler Kresten Buch

“Brugere af Bold.dk har brug for en simpel og nem måde at finde det andet køn på, de gider ikke sidde og chatte med dem, men vil hellere snakke fodbold med vennerne”, udtaler Denis Larsen CEO af Bold.dk

Under hele forløbet har Kresten Buch arbejdet i tæt samarbejde med den vodkadrikkende Jura Sidorenko, der også er tidligere AC Milan stjerne Andriy Shevchenko fætter. Kresten Buch udtaler begejstret:” Der var en helt fantastik energi og motivation i teamet. Man kunne virkelig mærke at de selv så frem til at benytte servicen”

1 kommentar

Skriv et svar