Arkiver

Nyheder

Podcast #25 – Interview med Natasha Saxberg – Gignal

Du er på en stor event og der foregår hele tiden noget spændende, hvordan får du styr på hvem der er checket ind på Foursquare / Gowalla, hvad der tweetet om og hvilke billeder der bliver taget inden for en radius. Gignal en dansk webtjeneste har samlet det hele under en fælles nyhedsstrøm.

Vi undskylder for kvaliteten på dette podcast, men Skype drillede denne aften. Men indholdet vejer meget tungere. Vi har fat i en ekspert indenfor Twitter der arbejder med det til daglig professionelt og har sammen med hendes mand og medstifter lavet startuppen Gignal. Gignal er en supersmart webtjeneste der samler alt hvad der foregår på en event, fra Twitter, Foursquare, Gowalla

I dette podcast med Natasha Saxberg kan du bl.a. høre om:

– Hvordan når man de rigtige milepæle

– Hvad bliver Gignals forretningsmodel

– En tur i Natashas ark, og hvad er det?

Hør interviewet med medstifteren af Gignal.com, Natasha Saxberg i dette spændende podcast med Trendsonline.dk

Podcast # 25 – Interview med Natasha Saxberg fra Gignal – 32 min.

 

Gignal kan ses på www.gignal.com og hvis der er nogle der har idéer og kommentarer, må de endelige give dem videre til Natasha Saxberg.

3 kommentarer

Skriv et svar