Arkiver

Nyheder

Interview med vinderen af MBA på en dag

Trendsonline.dk har kørt en stor konkurrence på vores side. Førstepræmien var en billet til en event kaldet MBA på en dag, vi har tidligere lavet et interview med Michael Lindberg der står bag. Eventen foregår i dag og har omkring 150 deltagende. Morten Krarup Kristensen var den heldig vinder og får derfor muligheden for at komme med til MBA på en dag. Vi har stillet ham et par spørgsmål om forventningerne til eventen og vil lave et opfølgende interview med Morten efter MBA på en dag.

Tillykke, hvad er dine forventninger til MBA på en dag
Mange tak. Jeg har lidt forventninger om at møde en masse spændende folk fra det danske erhvervsliv, samtidig er jeg meget spændt på at se hvor meget man kan lære på de her intense 8 timer.

Hvad tror du du kommer til at lære / får med hjem?
Jeg er overbevist om jeg nok skal lære noget nyt omkring management og administration, forhåbentlig bliver det noget jeg kan tage med og bruge professionelt.

Tror du du kommer til at bruge det i din dagligdag?
Jeg håber at vi får nogle værktøjer jeg kan bruge i dagligdagen, specielt omkring ledelse og management, ud fra hvad jeg har hørt om arrangementerne i Holland så skulle det være utrolig brugbart. Jeg glæder mig!

Trendsonline.dk glæder sig til at lave en opfølgende artikel med Michael Lindberg der står bag MBA på en dag og selvfølgelig vores vinder fra konkurrencen Morten Krarup Kristensen

Skriv et svar