Arkiver

Nyheder

Update Århus – Gignal ny indflytter i Geekhouse

Det ser ud til at Geekhouse i Århus snart får fint selskab af den spændende startup Gignal.

Gignal ser ud til at flytte ind i Geekhouse og bliver en del af det spændende undergrunds miljø i Århus hvor flere stjerner har siddet de første måneder på deres projekt. Gignal som vi lavede et podcast med, åbner et kontor i Århus, og det bliver spændende at se, om det både Natasha @nfsaxberg, der bl.a. har stået bag NordicStartup og hendes mand Jakob Saxberg @webjay, der er stifteren af Eksperten, der kommer til at sidde på kontoret, eller om det kun bliver deres udviklingsafdeling

Trendsonline.dk og resten af Århus startupmiljø kan ihvertfald bare være glade for at vi har tiltrukket et par stærke kort der kan være med til at skabe endnu mere fokus på online startups.

Skriv et svar