Arkiver

Nyheder

Google tvivler omkring billig musikservice

Googles meget omtalte musik streamingservice, der angiveligt skal give forbrugere ubegrænset adgang til streaming af musik, møder nu modstand i musikbranchen.

Af samme årsag, vil Google måske ændre fokus for tjenesten og dermed undgå at skulle igennem den langsommelig proces det er, at indhente tilladelser fra de største pladeselskaber. Når man ser på Spotifys problemer med at få adgang til det amerikanske marked, forstår man Googles bekymring.

I stedet overvejer søgegiganten efter sigende at gå i Amazons fodspor, og lave en service der lader brugeren uploade sin musik til en server, og streame sin egen musiksamling hvor som helst, når som helst.

Rygterne siger at især Warner Music Group skulle stille sig tvivlende over for Googles idé om at lade brugerne streame de første 500 numre gratis. I stedet har medie-giganten foreslået at et års ubegrænset forbrug af musik skulle koste musikfans et beløb på 30 $.

Beløbet, der svarer til cirka 150 kroner, er ellers noget der kunne omvende selv de mest nærige musikpirater til at blive betalende kunder

2 kommentarer

Skriv et svar