Arkiver

Nyheder

Update København – eBay vælger Boblr.com

Der har længe været rygter og vi kan næsten mærke hvordan stifteren af Boblr.com Malene Sihm Vejlgaard må boble over af glæde. De har igen taget et stort skridt og kan i dag fortælle at E-bay har valgt Boblr.com som designpartner til deres mobil applikation. Kreative talenter fra hele verden får lov til at komme med forslag til hvordan den ultimative mobilapplikation ser ud.


”Når eBay udvikler forretningen, er det altid med brugerne for øje. Det hele handler om at give brugere den bedste oplevelse, når de handler på vores sites – uanset om de køber eller sælger. Vi benytter Boblr, fordi vi ønsker at få mange nye og forfriskende perspektiver og idéer til, hvordan denne app skal se ud, og hvad den skal kunne,” siger Simon Karsø, der er kommunikationschef hos eBay Classifieds Group, Danmark.

De kreative talenter inspireres på Boblr til at arbejde sammen med et af verdens mest succesfulde brands og til at udvikle den ultimative mobil-applikation. Det er ikke en teknisk løsning, der efterspørges, men et innovativt og kreativt koncept til en app, som alle bare vil have – en app, der giver mulighed for at forbinde produkter og serviceydelser med private personer på en bekvem og spændende måde, og som gør livet lettere og sjovere.

En stor penge præmien og et jobtilbud fra eBay
Boblr’s direktør Malene Sihm Vejlsgaard er også begejstret. ”Hvad er der at sige om eBay? Hvis der er én ting, vi ved, så er det, at dette ikke blot vil være ’just another app’. Jeg forventer virkelig stor interesse, for kreative elsker at se deres arbejde blive produceret og leve. Og præmien er super – et jobtilbud fra eBay er ikke just en mulighed, som byder sig hver dag.”

På udkig efter den ultimative app
eBay er på udkig en mobil applikation, alle byboere ville ønske de havde, en app der er convenient og gør deres liv nemmere og sjovere. En mobilapplikation der på en nem og spændende måde forbinder den lokale ecommerce med den mobileverden. Trendsonline.dk glæder sig til at høre mere om dette projekt og kan endnu engang ønske Boblr.com tillykke med skalpen. Hvis man er håbefuld mobilapp programmør så kan man læse mere om hvordan det hele foregår her mobilapp til e-bay

Skriv et svar