Arkiver

Nyheder

Update – Startupvejle en messe med fokus på Tyskland

Danske iværksættere har i den seneste tid fået en del kritik for ikke at tænke stort og internationalt nok. Har du en startup der har et internationalt fokus og er på udkig efter samarbejdspartnere i Tyskland, så skal du nok kigge lidt nærmere her.

Startupvejle.dk er en iværksættermesse, der har fokus på international handel og muligheder for vækst over grænsen til vores største eksportmarked, Tyskland. Messen er direkte henvendt til iværksættere både nord og syd for grænsen, der er interesseret i partnere, kunder og forretningsforbindelser i nabolandet. På den danske side af grænsen har iværksætterne taget rigtig godt imod.

“Nu er alle de danske stande solgt til innovative iværksættere, der forstår vigtigheden af at tænke internationalt”

– Vi ville skabe et forum for de iværksættere, der kunne se muligheder for at tænker længere end til den nærmeste nabo og konkurrent, og nu er alle de danske stande solgt til innovative iværksættere, der forstår vigtigheden af at tænke internationalt, fortæller Lisbeth Marie Nørhede, der er projektleder på Startupvejle.dk.

Messen arrangeres af Vejle Erhvervsudvikling i samarbejde med Wirtschaftsagentur Neumünster GmbH. Messen byder blandt andet på oplæg af Robin Roy Hansen, der sammen med Simon Mørch er superiværksætter og står bag GoSocial. Med deres erfaring kan de understøtte hele betydningen af messens internationale fokus:

– Jeg har set det mange gange. Hvis først iværksættere tænker i et større perspektiv, så går det langt bedre. Men det hjælper ikke, hvis der ikke er muligheder her i landet. Derfor synes jeg, det er rigtig godt med en messe som Startupvejle.dk, hvor der er klare målrettede indsatser mod at hjælpe iværksættere i gang med at vækste over grænsen, siger han.

Trendsonline.dk kan kun anbefale dem der sidder derude med en idé i maven eller allerede er igang med et projekt. Det er på denne type messer der er mulighed for at finde samarbejdspartnere og på Startupvejle er det endda muligt at finde dem i Tyskland. Vi ses i Vejle d. 13-14 maj!

Skriv et svar