Arkiver

Nyheder

Update – Startupsteps.dk de første skridt mod succes

Viden er en vigtig faktor, når man som startup tager de første skridt mod succes, Trendsonline.dk byder alle initiativer, der kan hjælpe med at forbedre startup miljøet i Danmark velkomne.


Startupsteps.dk er et af dem, Trendsonline.dk har længe haft kendskab til denne nye webtjeneste, de har opereret i stealth mode, men i dag efter mange måneders hårdt arbejde og forberedelse, (red. formoder vi), lancerede de deres webtjeneste.

Bag Startupsteps.dk står de tre unge iværksættere Brian Gjerstrup, Jonas Alexandersson og Jesper Kampmann Madsen, Startupsteps.dk skal være stedet hvor iværksættere hjælper hinanden med at blive bedre, hjælper hinanden med at holde momentet. Hvis man føler man kan bidrage med en god inspirerende historie så er man velkommen til det eller hvis man ligger inde med erfaring så er det ligeledes muligt at blive mentor.

Trendsonline.dk kan kun håbe på, at Startupsteps.dk selv bevarer momentet og kommer til at give rigtig mange nye startups som etablerede virksomheder brugbar viden. Trendsonline.dk håber på et længere interview med de tre stiftere i den kommende fremtid. Vi byder dem velkomne på startup himlen, Trendsonline.dk håber en ny stjerne er født, der er ihvertfald et stort potentiale.

1 kommentar

Skriv et svar