Arkiver

Nyheder

Update – Samarbejde mellem Startup Weekend og Startupbootcamp

Accelerator programmer er en mulighed for din startup, Startupbootcamp der er en del af det amerikanske Techstar netværk, er et af dem og hjælper gennem tæt samarbejde med mentorer og andre rådgivere til at din startup får det rigtige momentum.


Mandag efter Startup Weekend
Hvad sker der efter en Startup Weekend, når det bliver mandag og man som deltager står med spørgsmålet, “hvad kommer nu?” Med det nye samarbejde mellem Startup Weekend og Startupbootcamp Europe er der nu kommet nye muligheder for de deltagende ved Startupweekend. Et nyt samarbejde mellem accelerator programmet Startupbootcamp og Startup Weekend støtter op omkring Startup Weekend for øget udbredelse i ti udvalgte byer

Startup Weekend er første skridt hvor man skaber kontakten mellem personer med et højt fagligt, kreativt og business minded niveau. Startupbootcamp er det naturlige skridt og næste phase hvor disse iværksættere kan tage deres idé og team til den næste level.

“Vi er meget stolte af samarbejdet”, udtaler Marc Nager Startupweekend, CEO og fortsætter: “Vi tror på at dette kan spille en vigtig rolle i incubationen af nye startups. Vi tror ikke kun på Techstar modellen som de bruger, men også på Alex Farcet og hele deres fantastiske Startupbootcamp hold”.

Trendsonline.dk kan kun være enig med Marc Nager og byder også initiativet velkommen, for det kan kun betyde at vi får endnu flere med til Startupweekend der næste gang kommer til Danmark i efteråret 2011.
Hvis man er sulten efter at komme til en Startup Weekend i den nærmeste fremtid, så kan man sætte sig i bilen eller tage toget til Tyskland og besøge Startupweekend 27-29 juni i Hamburg. Eller hvis man er mere eventytlysten kan man besøge Startup Weekends hjemmeside og se hvor det næste arrangement er, hvad med Charlotte i USA eller Toulouse i Frankrig.

Skriv et svar