Arkiver

Nyheder

Update – Rejsen bliver bedre med Tripworld.dk

En helt ny startup i Århus har set dagens lys og Trendsonline.dk har fået lov til at være de første der kigger på webservicen der kun er få uger gammel. Hvis du som de fleste andre skal på sommerferie så er Tripworld.dk det rette sted at starte.


I dag er der 240 forlystelser fra det meste af verden. Der kommer hele tiden flere til og webtjenesten udvider sig for hver dag der går. Tripworld.dk startede som en en idé på et stykke papir, men efter at Michael havde præsenteret den for Carsten Krogh Hansen, så blev drømmene og øjenene for noget meget større åbnet.

“Vi håber på at finde den rette forretningsmodel der passer til Tripworld.dk, men vi har haft mange idéer på tegnebrættert, siger den ene stifter Michael Storm der har stået for programmeringen.

Brugerdrevet indhold og gamefication
Tripworld.dk er brugerdrevet indhold med anmeldelser af forlystelser på rejsedestinationer rundt i hele verden. Når man møder en spændende destination kan man selv oprette en attraktion og hver gang man opretter en destination eller på andre måder tilføjer værdi til systemet optjener man point. Tripworld.dk gør brug af trenden gamefication og sørger derfor hele tiden for at man gør alt for at opgradere din profil, så man kan stige fra blind passager til blaffer og ende med den store titel som turistguide.

Trendsonline.dk håber at webtjenesten får medvind og traction og vi at når vi følger op om tre måneders tid kan snakke med Michael om tre succesrige måneder.

1 kommentar

  • En fin idé – jeg tænker straks på, hvornår der mon kommer en app til mobiltelefonen? Der er mulighed for at printe en pdf-fil ud, men jeg mener at der er mere behov for at man kan gemme destinationsbeskrivelserne i sin telefon. Denne app kunne så samtidig synkroniseres med telefonens gps, så man kan blive guidet både til og om attraktionen. Bare et forslag.

    Ellers et godt initiativ, og en service som jeg tror vil kunne skabe værdi for mange, når mængden af indhold bare bliver tilpas stor.

Skriv et svar