Arkiver

Nyheder

Sociale rejse webtjenester en megatrend på vej

Social rejse webtjenester er den helt store trend i øjeblikket. I går skrev vi om Tripworld og i dag er det Tripl.com som Peter Sullivan står bag. Peter som er den ene stifter har desuden arbejdet intens på Vacation Relation som vi skrev om tidligere på bloggen.


David Tisch der er Managing director hos Acceleratoren TechStars NYC ser Social Travel som den helt store trend og kan se i antallet af projekter han modtager på vegne af TechStars, der har hovedparten fokus på social og travel.

Find ligesindede på rejsen
Tripl.com der allerede har modtaget $300 i investering og fundet det rigtige team med bl.a. en Yahoo programmør og flere med lokale events erfaring. Startuppen der går i beta i løbet af et par uger vil fange ferie højsæsonen. Tripl.com er stedet man besøger hvis man leder efter ligesindende i et meget lokalt miljø, man kan på forsiden lege lidt med nogle af de tanker der er bag Tripl.com og Trendsonline.dk kan sagtens se gode muligheder for en særdeles god traction når projektet kommer i beta.

“Vi har arbejdet på vores idé med at bringe det sociale aspekt ind i rejser siden 2009 og gennem ændringer og opdateringer mener vi selv vi er kommet meget tættere på noget der kan blive rigtig stort”, siger Peter Sullivan fra Tripl.com

Fokus er ikke på kristisk masse
Tripl.com skiller sig ud for de vil ikke bygge et produkt der handler om kristisk masse. Fokus for dem er at skabe værdi til de besøgende fra dag et. Tripl.com team har lært af tidligere erfaringer og mener denne gang at have ramt en opskrift til succes. Trendsonline.dk glæder sig til at se den færdige webtjeneste. Happy social travelling!

Skriv et svar