Arkiver

Nyheder

Update – Iconfinder vinder Venture Cup

Da vi interviewede Martin Le Blanc kunne vi mærke at han havde fat i noget rigtig spændende og med stort potentiale. Vi var ikke de eneste der synes dette, i dag blev Iconfinder kåret til årets bedste software idé ved Venture Cup finalen i København.


Steffen Thilsted og Martin Le Blanc er de to stolte stiftere af Iconfinder og kunne modtage de fremmødtes hyldest. Sejren er virkelig fortjent for de har på meget kort tid fået en helt igennem fantastisk traction fra hele verden. Og gennem en strategi til andre der er i studiemiljøet og har en startupper i maven, har de gennem projekter i relation til deres uddannelse har de hele tiden sørget for at udbygge Iconfinder.

Af de andre finalister i software kategorien kan nævnes Mobileaks og Mobile Social Games.Vinderen af hele Venture Cup var Rasmus Davidsen med hans solcelle koncept, Black Silicon Solar Cells.

Du kan se et indslag fra tv2 om Iconfinder og Venture Cup finalen i København

2 kommentarer

Skriv et svar