Arkiver

Nyheder

1. års fødselsdag

Hvad der startede som en tilfældighed, og personligt fokus for at holde sig opdateret med de nyeste tendenser indenfor onlinemediet, blev meget hurtigt til en blog om startups, interviews af nogle af de mest spændende personer i startup-scenen og selvfølgelig med en masse artikler om online trends og tendenser.

Jeg takker stadig kæresten for at være visionær på mine vegne og sige jeg skulle købe trendsonline.dk. Jeg var selv et helt andet sted henne da jeg skulle vælge navn til bloggen. Jeg vidste godt det skulle omhandle online, men online trends var jo taget så med mit normale kreative sind var jeg ude i nogle utrolige kombinationer. Dette skal ikke lyde som en takke tale, hvor vi kniber en tåre til sidst. Men navnet betyder ret meget for mig personligt i dag.

1 lys i kagen
Foran os står en kage med et rødt hjerte i midten. Et stort lys er placeret i midten og holdet bag Trendsonline.dk står og kigger stolt på kagen. Ja, et år det kan alle klare, det er jo bare en blog. Det er helt rigtigt, men kun fokus og vedholdenhed har ført os 365 dage frem i kalenderen og med så mange spændende artikler og indhold til følge og selvfølge mange tusinde besøgende der hver en betyder noget helt særligt;)

Men inden vi puster lyset ud og tænker det næste år frem så kan Trendsonline.dk glæde sig over støtten der har været det første år. Alle vi har snakket med synes det er fedt projekt og synes det er fedt vi dækker den inderste og yderste del af den danske startup scene.

“Vi kan lide dem allesammen, vi håber også I vil give Trendsonline.dk en gave og hjælpe med at sprede Trendsonline.dk i jeres online netværk. Et lille like, et lille tweet eller et blog post. Alt fylder ligeså meget som resten af vores pakker på virtuelle gavebord.”

År 2 bliver endnu bedre

Silicon Valley
De næste otte måneder bliver vi repræsenteret i Silicon Valley, vi er så heldige at have fået Lasse Chor med ind i teamet og han vil være med fra Silicon Valley, Techcrunch Disrupt i efteråret og Scale It 2. Desuden vil vi have et nyt 14 dages podcast hvor vi snakker om hvad der sker “over there”.

Flere bloggere
Trendsonline.dk begynder langsomt i løbet af efteråret at få flere og flere bloggere med ind i teamet. Nogle vil være fasttilknyttet, andre vil smide et indlæg i ny og næ. Hvis du har lyst til at blive blogger og brande dig blandt vores besøgende, så er der altid plads til dig. Skriv endelig til os.

Flere interviews
Vi vil fokusere endnu mere på interviews og nå hele vejen rundt, med de største og mest spændende danske startuppere, til de projekter der kun lige er kommet fra idé stadie til selve programmeringen. Vi har stadig en wanted liste, hvor Morten Lund og Janus Friis står øverst på listen. Hvem ved, det kunne være en fødselsdagsgave til os, hvis nogle af vores læsere kunne hjælpe os. Desuden er vi pt. igang med at få opgraderet vores hardware så vi går fra babystadiet, i lydkvalitet, til voksenstadiet, det glæder vi os rigtig meget til.

Flere samarbejdsaftaler
Som nævnt tidligere på bloggen så Trendsonline.dk og HumanIPO lavet et samarbejde, dette er det første af mange og flere er på vej og vi kan allerede løfte sløret for et tæt samarbejde med Startit.dk og Curtana.dk.

Go for the stars
Vi vil hele tiden flytte overliggeren og go for the stars. Derfor kan vi allerede afsløre at vi kommer med eksklusivt interview med en af europas største startups. Desuden vil vi hele tiden forsøge at skyde højere og gå efter interview med nogle af de helt store spillere i den danske og globale startupscene.

Mindre fokusserier
Fokusserier vil være en fast bestanddel, men Trendsonline.dk vil gøre dem mindre og endnu mere relevante. Vi kan allerede løfte lidt for sløret med en fokusserie om fremtidens online musik, hvor vi får et eksklusivt interview med et af de hotteste danske bands medlemmer, samt flere andre eksperter indenfor musikbranchen.

Trendsonline.dk ønsker sig
Vi står foran gavebordet og kigger med store øjne! Der er runde gaver, nogle er indpakket i spraglet papir andre er høje og tynde, nogle er bløde pakker. Vi kan lide dem allesammen, vi håber også I vil give Trendsonline.dk en gave og hjælpe med at sprede Trendsonline.dk i jeres online netværk. Et lille like, et lille tweet eller et blog post. Alt fylder ligeså meget som resten af vores pakker på virtuelle gavebord.

Tak for det første år og endnu engang tak for støtten, vi bukker dybt!

Teamet bag Trendsonline.dk

Til sidst en lille hyggelig film vi fandt på Youtube

4 kommentarer

 • Jamen, stort tillykke med det første år da. Jeg har først opdaget sitet for nyligt, men har allerede flere blog posts bookmarked – fx indlæggene fra ScaleIT.

  Tweets og ReTweets i fødselsdagsgave. Det skal I få!

  • Hej Joakim
   Tak for din kommentar. Jeg er glad for du synes om bloggen, og mange tak for gaven;). Hvis du har lyst til at blive blogger på Trendsonline.dk må du sige til, din profil passer det vi kigger efter.
   De bedste hilsner
   Daniel Laursen

 • Hej Daniel og co.

  Tak for det første år med TrendsOnline.dk. Det har været en fornøjelse at følge udviklingen og kunne bidrage en lille smule til bloggen i ny og næ. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden vil bringe TrendsOnline. Med den entusiasme, energi og vilje I lægger for dagen, kan I komme langt. Måske endda med filial i Silicon Valley inden I får det jer om…

  All the best…for you, and for the rest!

  TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN!

  • Hej Jesper
   Tak for kommentaren og alle dine bidrag til Trendsonline.dk.
   Vi er glade for du synes om formen og kun nævne at der kommer meget mere af samme skuffe. Ang. the Valley så er det ikke en helt dårlig idé;)

   dbh
   Daniel

Skriv et svar