Arkiver

Nyheder

Update – Tradeshift flyver derudaf

Vi interviewede i Februar den ene stifterne bag Tradeshift. Mikkel Hippe Brun, på det tidspunkt havde de allerede fuld fart på, det har de stadig, og de satser hårdt i Finland og Holland. Du kan høre vores podcast med Mikkel Hippe Brun her.

Det er to lande hvor der gennem regeringen er meget fokus på e-fakturaer. Christian Lanng udtaler: “Af alle lande i europa vi er i, er Holland og Finland blandt de lande der er mest modne når det kommet til e-fakturaer, kommenterer Christian Lanng. “Tilpasningen til e-fakturaer er styret af regeringen, og det gør at der er meget stor konkurrence i de to lande”.

Tradeshift har allerede godt fat i 190 lande og Tradeshift bliver brugt af over 50.000 brugere. Der har ligeledes været en næsten ekspotentiel vækst i antal af virksomheder som gør brug af tjenesten og det er nået op på over 2.000. Man kan kun sige det er imponerende tal og Tradeshift skinner kun endnu klarere på den danske og internationale startup himmel.

Trendsonline.dk håber at vi kan få et opfølgende interview med Mikkel Hippe Bruun eller Christian Langg for at høre om det sidste halve år og hvilke milepæle de er nået på den tid.

 

Skriv et svar