Arkiver

Nyheder

Podcast # 35 – Interview med David Helgason – Unity3d

Man starter ud med en drøm og jagter den med målrettethed, udholdenhed og med dygtighed, ja, måske en smule held. Det er historien bag Unity3d der startede i 2001, de har i år 10 års jubilæum. De er vokset fra en kælder i København til at være en af de tre største 3d engines til programmører. De bruges af over 500.000 udviklere i hele verden, lige fra det lille udviklingshus til de største spilhuse i hele verden.

De tre stiftere David Helgason, CEO, Nicholas Francis, CCO og Joachim Ante, CTO er på ti år vokset til over 100 ansatte. Trendsonline.dk har været så heldige at få fat i David Helgason og taget en snak med ham hvordan det er at være i en virksomhed men sådan en fremdrift og vækst.

I interviewet med David Helgason kan du bl.a. høre følgende:

– Hvordan er det at leve i Silicon Valley?
– Kører David i Ferrarri eller i en ZIP car?
– I hvilket miljø finder man de bedste 3d programmører?
– Og hvad er historien enlig bag Unity3d?

Rigtig god fornøjelse med dette interview from overthere, desværre mistede vi lidt kvalitet på vejen over atlanten. Brug tid på dette podcast med David, det er virkelig det hele værd!

Podcast # 35 – Interview med David Helgason – Unity3d 45 min.

3 kommentarer

Skriv et svar