Arkiver

Nyheder

The billion dollar club

Når man sidder med ideen på et stykke papir og drømme mange år frem så er det nok de færreste der ikke drømmer de helt store tanker. Det er de færreste der når hele vejen, eller faktisk bare når en 10 del af vejen. Men i USA er der kommet 12 nye startups på den berømte billion dollar liste. Trendsonline.dk har fundet tolv startups der på kort tid har vokset sig fra mindre projekter til helt store virksomheder med mange 100 ansatte og en værdisættelse der nærmer sig $1 billionQuora
Q/A tjeneste der har rykket helt vildt det sidste år. Vi nævnte dem i tanker på farten tilbage i slutningen af september sidste år, se quora her

Foursquare
Check in og bliv borgmester, det tog fart i sommeren 2010 i USA og tog verden med storm hen over efteråret. Valget var Gowalla eller Foursquare, men i slut 2010 blev Facebook også et sted hvor man kunne checke ind, igen var Trendsonline.dk på banen med vores egen lidt kritiske anskuelse af places

Appnexus
Et annoncenetværk der har haft super momentum og har fået tilført godt og vel $ 65 millioner i samlet investering, hvor den sidste C runde var $50 mill.

Zocdoc
Find en tandlæge, læge eller specialist online og book en tid. Det er der forretning i og Zocdoc suser derudaf og har lige fået $50 mill. i yderligere investering

Spotify
Vores svenske naboer er med i førerfeltet og tillykke med det, vi kan kun være lidt misundelige og med lidt snilde fra Morten Lund kunne dette måske have været et delvist dansk firma. Men det er stadig flot og deres traction er helt unik. De modtog i juni $100 millioner i investering fra Kleiner Perkins, Accel og DST.

Storm8
Spil til smartphones og andre håndholdte devices, Storm8 er ved at lande en mega investering på $300 millioner.

Square
Mobilebetaling med din iphone eller lign. Put en lille dims ind i din smartphone når du handler hos den lokale butik, og din telefon bliver til en betalingskanal. Jack Dorsey der står bag Square har arbejdet målrettet og er en af de mere spændende startups der ventes rigtig meget af. Trendsonline.dk har løbende fulgt med udviklingen og glæder sig til at se den fremtidige udvikling af tjenesten og produktet.

Gilt groupe
E-commerce site og medlemssite for brugere der er interesseret i at købe det nyeste nye indenfor mode og tøj. Stiftet i 2007 og har siden haft fantastisk fart og udviklet sig en rigtig profitabel forretning. I 2010 modtog de næste $100 millioner i investering og modtog i år $130 millioner yderligere.

Airbnb
Alles darling, dog med et par ridser i lakken på det sidste. Lej en seng ud til en logerende, og tjen penge den vej. Airbnb har haft en fantastisk traction og er en unik historie. Stifterne bag Stickybits der valgte at lave en major pivot og gå en helt anden vej.

Vente private
En stor e-commerce site der vil tage kampen op med Amazon. De fokuserer på tøj og mode.

Dropbox
En webtjeneste så virkede viste hvordan man viralt kan sprede en brugbar tjeneste som en steppebrand. Dropbox er blevet synonym med at lave “backup” og dele filer. De stryger stadig afsted selv om tjenesten har nogle udfordringer og tildels mangler. Danske Ge.tt har gennem et intuitivt interface udfordret dropbox på nogle af deres særlige områder.

Wildcardet: Rovio
Skyd med fugle efter grise. Mere skal der ikke siges før alle ved hvad vi taler om. En bestseller af karat på iphone, ipad og mange andre platforme. De tog appstore med storm og spillere fra ung til gammel. De er der ikke helt endnu, men med det rette fokus og videreudvikling kan de være en af fremtidens startups der kommer med i klubben.

Skriv et svar