Arkiver

NyhederPodcast

Silicon Valley by night # 1 – Podcast live fra San Francisco

Vi vil så gerne give danske tech startups et bedre fundament, om man er upcoming star eller er etableret, så ved vi at man som startupper er nysgerrig og søger relevant information der kan være med til at forbedre ens fundament for succes, vi er næsten live fra Silicon Valley, så rigtig god fornøjelse!


Vi er lykkelige over at have fået etableret et samarbejde med Innovation Center Denmark i Silicon Valley. Vores nye tiltag bliver et nyt podcast / show hvor vi snakker om Silicon Valley og mange af de ting der sker derovre.

Silicon Valley by Night bliver et ugentligt show, der enkelte uger kan blive flyttet. Vi er åbne for forslag til hvilken form showet skal tage og I er velkomne til at kommentere nedenunder eller Tweete @chordk eller @trendsonlinedk. Vi regner desuden med at formatet bliver en livestream i stedet for et podcast, men pt. er vi på udkig efter det rigtige setup.

Podcast Silicon Valley by night – 56 min.

Info om SVBN:
Værterne er Lasse Chor der er derovre i 6 måneder, han er vidt kendt i det danske startup miljø og har været med til startup af flere virksomheder og været en ledende figur ved Startup Weekend, RhOk og meget mere. Medværten er stifteren bag Trendsonline.dk, Daniel Laursen der til daglig arbejder som business developer hos en ny dansk startup, www.adius.dk, der vil sætte en ny standard for kontakt mellem marketingchefer og leverandører.

1 kommentar

Skriv et svar