Arkiver

Nyheder

Podcast # 37 – Interview med Ken Klausen – Meedor

Når man går igang med en idé, kommer man til vigtige tidspunkter i virksomhedens historie. Om man er heldig og dygtig til at træffe den rigtige beslutning, om man er dygtig til at finde de rette stiftere og medarbejdere der kan løfte konceptet til succes.

Meedor har stået med disse udfordringer og har været meget omkring inden de stod med deres færdige produkt meedor. Under deres rejse har de finpudset ideen og i dag er de klar til at tage verden med storm og blive det primære valg når en virksomhed skal kommunikere med deres leverandører.

I interviewet med Ken Klausen kan du bl.a. høre følgende:

– Hvordan finder man det gode navn
– Hvordan finder man det bedste hold
– Hvordan har deres traction været de første par måneder
– Hvordan får de endnu flere virksomheder og besøgende til deres hjemmeside

Rigtig god fornøjelse med dette interview med Ken Klausen fra Meedor.

Podcast # 37 – Interview med Ken Klausen – Meedor 40 min.

Skriv et svar