Arkiver

Nyheder

Startupweekend går mega

Startup weekend som vi flere gange har nævnt har stor succes i hele verden. Det er næsten helt unormalt hvis der ikke holdes en startup weekend et eller andet sted i verden. Hvis man vil have den ultimate startup oplevelse sammen med 300 andre entusiastiske og innovative personer så skal man sætte et stort kryds d. 9-11 september.

Hvis man lyttede til første udsendelse af Silicon Valley by Night så fortalte Lasse Chor om denne event og at Lasse og Trendsonline.dk ville være tilstede.

Eventet bliver delt op i tre spor som man kan følge, det ene er uddannelse, helbred og spil. Uddannelse og helbreds udfordringer er noget af det vigtigste som verden står overfor, derfor bliver det også yderst spændende at se hvad de innovative teams kommer frem med i starten af september. Det sidste spor er spil, her kan man kun kigge på finske Rovio og nævne grise og fugle og mange mange millioner dollars, så ved man hvilke muligheder der findes når man arbejder med spil med meget lave budgetter.

Trendsonline.dk glæder sig til at følge med når Startupweekend går mega og endnu mere til at se de innovative projekter der kommer ud af weekenden.

Skriv et svar