Arkiver

NyhederPodcast

Silicon Valley by night # 2 – Podcast live fra San Francisco

Så er vi klar med Silicon Valley by Night, podcast nr. 2. Vi er igen tæt på at være live fra Silicon Valley hvor Lasse sidder ved Innovation Center Denmark. Silicon Valley by Night handler om at få pulsen fra the Valley set med en dansker øjne, det handler om at give danske tech startups og andre med interesse for tech et unikt indblik

Denne gang kommer vi godt rundt omkring mange spændende emner, men man kan bl.a. høre om:

Hvordan gik Lasse Startup BBQ, og hvem mødte han?
Mødte han Steve Jobs, da han besøgte Apple?
Hvad er Tour de Startup?
Hvad med Lasses bil og Daniels cykling
Kommer Trendsonline.dk til at sende live fra Techcrunch Disrupt
og meget meget mere…

Kom med forslag til hvad du vil høre. Vi er åbne for forslag til hvilken form showet skal tage og I er velkomne til at kommentere nedenunder eller Tweete @chordk eller @trendsonlinedk. Vi regner desuden med at formatet bliver en livestream i stedet for et podcast, men pt. er vi på udkig efter det rigtige setup.

Podcast Silicon Valley by night – 47 min.

Info om SVBN:
Værterne er Lasse Chor der er derovre i 6 måneder, han er vidt kendt i det danske startup miljø og har været med til startup af flere virksomheder og været en ledende figur ved Startup Weekend, RhOK og meget mere. Medværten er stifteren bag Trendsonline.dk, Daniel Laursen der til daglig arbejder som Business Developer hos en ny dansk startup, www.adius.dk, der vil sætte en ny standard for kontakt mellem marketingchefer og leverandører.

Skriv et svar