Arkiver

Nyheder

Silicon Valley by night # 4 – Podcast live fra San Francisco

Så er vi på banen igen med endnu mere power og endnu mere indhold. Silicon Valley nr. 4 er i kassen og i går tog vi igen en snak med Lasse Chor fra Innovation Center Denmark og som special guest star var Camilla Rygaard-Hjalsted forbi for at fortælle hvad Innovation Center Denmark kan gøre for netop din tech startup.

Hør bl.a. i Silicon Valley by NIght # 4 om:

Står Steve uden Job?
Zendesk gives back
Hvad har Thorborg i kufferten nu hvor han snart kommer hjem?
Hvad kan du bruge Innovation Center Denmark til?
Følgetonen om Startupboatcamp
og meget meget mere…

Podcast # 41 – Silicon Valley by Night – 4 – 1 t. 4 min.

Nogle af de ting vi snakkede om i SVBN#4
Zendesk giver startup nye muligheder

www.bayfiles.com
www.flattr.com
www.siliconvalley.um.dk/en
www.patentlyapple.com
www.gaypon.com
www.headbanginganimals.com

Kom med forslag til hvad du vil høre:
Vi er åbne for forslag til hvilken form showet skal tage og I er velkomne til at kommentere nedenunder eller Tweete @chordk eller @trendsonlinedk. Vi regner desuden med at formatet bliver en livestream i stedet for et podcast, men pt. er vi på udkig efter det rigtige setup.

Info om SVBN:
Værterne er Lasse Chor der er derovre i 6 måneder, han er vidt kendt i det danske startup miljø og har været med til startup af flere virksomheder og været en ledende figur ved Startup Weekend, RhOk og meget mere. Medværten er stifteren bag Trendsonline.dk, Daniel Laursen der til daglig arbejder som business developer hos en ny dansk startup, www.adius.dk, der vil sætte en ny standard for kontakt mellem marketingchefer og leverandører.

4 kommentarer

Skriv et svar