Arkiver

Nyheder

Breaking news – Techcrunch stifter forlader posten

Et af Trendsonline.dk forbilleder har altid været vores storebror TechCrunch og især stifteren Michael Arrington, der har skabt et site og community rundt om tech / startups og meget mere. Da AOL sidste år købte Techcrunch udtalte der ikke ville ske nogen forandring.


Men det er netop sket for stifteren Michael Arrington trækker sig tilbage fra posten som chefredaktør for Techcrunch. Han har i stedet lavet et Venturefirma hvor han sammen med flere andre bl.a. AOL Inc har $20 millioner som grundlag til at finde nye spændende projekter at investere i.

“Så hvis der sidder nogle håbefulde tech entusiaster så er det frem med labtoppen og i gang med at skrive en ansøgning”.

Er dette første skridt væk fra Techcrunch
Mr. Arrington vil køre være styrmand for VC firmaet og fortsætte med at skrive for TechCrunch, men ikke som chefredaktør,” sagde en AOL talsmand. Erick Schonfeld, der har fungeret som medredaktør i New York. Erick bliver midlertidig chefredaktør mens AOL søger efter en erstatning for Mr. Arrington. Så hvis der sidder nogle håbefulde tech interesserede så er det frem med labtoppen og i gang med at skrive en ansøgning.

Trendsonline.dk begræder lidt at sådan en vigtig person for techmiljøet trækker sig tilbage, men håber selvfølgelig også at noget af hans erfaring kan gives videre til de nye projekter han investere i.

 

Skriv et svar