Arkiver

Podcast

Podcast # 43 – Interview med Chatterbay

Det er ikke hver dag man møder en startup der virkelig har konceptet, motoren og en udansk tilgang til tingene. Trendsonline.dk har været bag ved Chatterbays nye webtjeneste der kan være med til at revolutionere verden i mere end form. Selvfølgelig skal de ud og bevise at de kan eksekvere og skabe den nødvendige traction. Men hvis det lykkes så kommer vi til at høre meget mere om Chatterbay de næste mange år frem i tiden.

Trendsonline.dk tog en snak med de to stiftere af Chatterbay der havde fundet plads til os i deres meget pressede kalender op mod official release. Desuden var vi de første i Danmark der fik lov til at se tjenesten live og som bruger har man virkelig noget at glæde sig til.

I interviewet med Chatterbay kan du bl.a. høre følgende:

– Hvordan var deres tur til Silicon Valley?
– Hvordan er Chatterbay blevet modtaget?
– Kan man være for ambitiøs?
– Hvor startede det hele og hvordan mødte de hinanden?
– Hvor kan Chatterbay være om fem år?

Rigtig god fornøjelse med dette interview med Imran og Andreas fra Chatterbay

Podcast # 43 – Interview med Chatterbay 1t. 3 min.

Du kan signe dig op her – www.chatterbay.com