Arkiver

Nyheder

Studentcompetitions lader studerende konkurrere sig til succes

Graduateland gav studerende et tiltrængt overblik over praktikpladser, og nu giver broderfolket de konkurrencelystne akademikere et tilsvarende overblik over studenterkonkurrencer i form af Studentcompetions.com.

Stifterne, der har deres daglige gang på Stockholm School of Entrepreneurship, har taget deres egen medicin, og har deltaget i alle de konkurrencer de kunne komme i nærheden af. I Marts fik de den endelige blåstempling, da de vandt førstepræmien i Venture Challenge i San Diego.

Studentcompetitions synes at have stor opbakning i hjemlandet, og har såledet indgået partnerskaber med universitet i Lund, såvel som Ericsson og Oracle.

Servicen beskriver studenterkonkurrencer som et godt udstillingsvindue, hvor studerende kan øge chancerne for at lande drømmejobbet. Ved at deltage i studenterkonkurrencer får man som studerende chancen for  at overføre al sin teoretiske ballast til et praktisk projekt.

Nysgerrig, som jeg er, prøvede jeg selv at finde en konkurrence at deltage i, og fandt en lang række konkurrencer, men oplevede at flere var rettet mod studerende fra et givent land. Hvis de lytter med på den anden side af sundet, lyder der derfor et ønske om at kunne sortere nationale konkurrencer fra det ellers brede udbud.

Skriv et svar